Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σπάει ταμεία η ταινία για τα Μάλια με τίτλο "The Inbetweeners" (Movie Trailer)






Tις ξέφρενες στιγμές που περνούν οι Βρετανοί τουρίστες στα Μάλια της Κρήτης... 
...μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η κωμική ταινία «The Inbetweeners» η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία. 
Μόνο την πρώτη μέρα προβολής της η ταινία έκανε εισπράξεις 2,5 εκατομμύρια λίρες αφήνοντας πίσω ταινίες με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως το «Cowboys and Aliens» με τον Χάρισον Φόρντ και τον Ντάνιελ Γκρέγκ. 
Η ταινία αποτελεί μεταφορά ενός σίριαλ της βρετανικής τηλεόρασης το οποίο επίσης έχει ενθουσιάσει τους Άγγλους τηλεθεατές και έχει βραβευτεί το 2009 και το 2010 ως η καλύτερη τηλεοπτική κωμωδία. Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται στα Μάλια της Κρήτης όπου τέσσερις φίλοι οι Γουίλ, Τζέι, Σάιμον και Νιλ που βρίσκονται στις τελευταίες τάξεις του σχολείου καταφθάνουν για διακοπές. Απελευθερωμένοι και ξέγνοιαστοι, μακριά από τους γονείς τους αποφασίζουν να απολαύσουν το καλοκαίρι και να διασκεδάσουν χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα και οι ιδιαίτερες στιγμές. 
Τα γυρίσματα βέβαια δεν έγιναν στην Ελλάδα αλλά στη Μαγιόρκα και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας, όμως η ταινία αποτελεί αναμφισβήτητα διαφήμιση για τη χώρα μας. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ιδανικός τόπος για καλοκαιρινές διακοπές. 
Η ταινία που αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο τις τρέλες των Άγγλων τουριστών έχει πάρει θετικά σχόλια και από τους κριτικούς. Ο Στιβ Ρόουζ από τη βρετανική Guardian έδωσε στην ταινία τρία στα πέντε αστέρια και έγραψε ότι: « το χιούμορ της είναι ακατέργαστο, γρήγορο και σε γλώσσα που το κοινό μπορεί να καταλάβει». 
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζέιμς Μπάκλει, Σάιμον Μπέρντ, Μπλέικ Χάρισον και Τζο Τόμας. Το σενάριο υπογράφουν οι Λάιαν Μόρις και Ντέιμον Μπίσλει και τη σκηνοθεσία ο Μπεν Πάλμερ. 
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η ταινία θα βρει το δρόμο και στις δικές μας αίθουσες.



Δείτε εδώ το "trailer" της ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου