Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Καιρός Σήμερα (28/01/12) Σε Όλη Την Ελλάδα



Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά και βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της ανατολικής και νότιας χώρας. Από τη Θεσσαλία και βορειότερα ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα πεδινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τοπικά στα βόρεια και το Ιόνιο θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι, βορειοανατολικοί 5- 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Πιο αναλυτικά:

Αττική: Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Στα βόρεια ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-9 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα χιονόνερου ή ασθενών χιονοπτώσεων. Η θερμοκρασία από 0-5 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής στο Ιόνιο. 

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος: Η θερμοκρασία από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Νεφώσεις με ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. 

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στη βόρεια Κρήτη. Πιθανώς βροχές και στις στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου