Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η sexy μούσα του Ν. Ζερβού αποκαλύπτεται

Η σέξι ηθοποιός που συμμετέχει στη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού “Show Bitch”φωτογραφίζεται γυμνή στο Maxim και δηλώνει ότι...
θέλει ο άντρας να είναι... αλήτης και τζέντλεμαν!
Η σέξι ηθοποιός Ελισάβετ Καζοπούλου, η νέα μούσα του Νίκου Ζερβού που συμμετέχει στην ταινία “Show Bitch” μιλά για τους άντρες, τις σχέσεις και τις γυμνές φωτογραφήσεις.

Η νεαρή κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και εκκρηκτικό ταπεραμέντο έχει καταφέρει να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα και δύσκολα περνά απαρατήρητη. Η ίδια, παρόλο που δεν είναι μοντέλο, έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν γυμνή για το περιοδικό Maxim, ενώ πρόσφατα για τις ανάγκες της προώθησης της τανίας του Ζερβού, έκανε μια τολμηρή φωτογράφηση στο πλευρό του Λ. Πανταζή, που εμφανίζεται στην ταινία.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στη “Real Life” η Ελισάβετ αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε ξανά γυμνή φωτογράφηση. “Είδα τον εαυτό μου σέξι, μου άρεσα ως γυναίκα, αλλά τέλος. Δεν είμαι μοντέλο να φωτογραφίζομαι κάθε τρεις και λίγο. Το ευχαριστήθηκα και τελείωσε. Δεν θα πω ότι δεν θα το ξανα έκανα, αλλά τώρα δεν βρίσκω λόγο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.



Ακόμη, μιλώντας για τους άντρες η ίδια δήλωσε το εξής: “Ένας άντρας δεν είναι ποτέ αρκετός για μια γυναίκα. Οι γυναίκες από τη φύση τους είναι πολυμορφικές. Οι άντρες δεν νομίζω ότι το έχουν αυτό. Γι' αυτό και βαριόμαστε πολλές φορές στη σχέση”.









ΠΗΓΗ:    totefteri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου